Allegra Regenia Bohemia

Fórum

Vox populi, vox dei

Datum: 14.10.2008

Vložil:

Titulek: Re: Gratulace

Dík. Představovali bychom si ještě o chlup lepší výsledek. Na druhou stranu umístění v pořadí na klubovce samozřejmě úspěch je, takže jsme vcelku spokojení.

Datum: 08.10.2008

Vložil: Lucka & Darri & Dixi

Titulek: gratulace

Gratulujeme k oběma zkouškám, jste šikovní. A hrozně moc se mi líbí fotky ze Slovinska, letos jsme tam taky byli a byly to bezpochyby ty nejlepší okamžiky tohoto roku... už se tam zase těším.
Držím vám palce do budoucna jak s výcvikem, tak výstavami.

Datum: 09.10.2008

Vložil:

Titulek: Re: gratulace

Dík za pochvalu. Fotky jsou většinou Vlasty, ale je tam i pár mých. Oba si myslíme, že fotíme líp než ten druhý a vždy když se nějaká fotka vyvede, hádáme se, kdo jí vyfotil. S tvými fotografickými kvalitami nám budeš muset dělat arbitra a rozhodnout, které jsou hezčí :-).

Datum: 03.10.2008

Vložil: Feebee

Titulek: Nazdárek :-)

Děkujeme za návštěvu na našich stránečkách :-) Mrkli jsme k vám a musíme pochválit vše - hlavně fotky ze Slovinska :-) nááádhera :-) Taky už se těšíme na další prochajdu :-) Zdravíme všechny :-)

Vložil:

Titulek: Re: Nazdárek :-)

Prochajda prý už proběhla, ale hned se těšíme na další.

Datum: 28.09.2008

Vložil: Marťa s Medem

Titulek: Chválíme až se uchválíme:-)

Ahoj :-)
Zdravím Jirku, Vlastu a samozřejmě i tu vaši ďáblici.

Moc vám závidím Váš výletek, podle náááádherných fotek soudím, že to bylo opravdi žůžo :-)Snad časem překecam rodiče(i když ty si pořád myslí, že se jejich dcera zbláznila a po kom může bejt když si štafíruje dobrovolně 50tku) :-)
Video je prímá, zasmála jsem se, jak krásně toho psa vyprovokovala a líbí se mi jak se nevzdala:)
A v neposlední řadě..další CAC..no paráda. Moc Vám to přejem. I když na tu výstavu mám došlápnuto, že jste nemohli jít bojovat s náma. Ale příště..příště už Vás výstava neomlouvá :)

Mějte se nádherně a ať se Vám pořád daří:)

Vložil:

Titulek: Re: Chválíme až se uchválíme:-)

Dík za pochvalu videa. Toho psíka jsme potkali po spoustě ušlých kilometrů a nebýt jeho, Giri by asi odpočívala. A ani to nebyla padesátka. Tu si s námi Giri zatím nezažila. Napřesrok jí má ale slíbenou od tety Marťy a kámoše Meda, tak už se teď těší :-). Zatím se oba mějte super.

Datum: 28.09.2008

Vložil: Dáda a Lexus

Titulek: pozdrav

Zdravíme do Klatov a ještě jednou gratulujeme k včerejšímu krásnému ocenění.:-) Jsme rádi, že jsme vás poznali.

Vložil:

Titulek: Re: pozdrav

To my samozřejmě taky. Za pár dnů na klubovce na shledanou.

Datum: 25.09.2008

Vložil: Evík, Akouš a Griffča

Titulek: zdravíme...

Ahoj Jirko, Vlasti a Giri,
prohlédli jsme si novinky na Vašich stránkách s velkou chutí a hlavně ty úžasné fotky ze Slovinska.....mám pro ten kraj také slabost, ale se psem jsme se tam ještě nevydali.
Držíme Vám palečky do dalších podniků s Giri a gratulujeme i k té zkoušce vloh ovčáckého psa. Giri je šikulka a jestli jí pasení baví, tak jen tak dál ;-)
Pozdravy z Prahy posílá Evík, Akouš a Griffča.

Vyhledávání