Allegra Regenia Bohemia

Fórum

Vox populi, vox dei

Datum: 07.07.2009

Vložil: aaa

Titulek: chov chodského psa

Dobrý den. Považuji Vás za jednoho z lidí, které zajímá více plemeno než peníze za štěňata. Prý připravujete změny v chovu. Vy si určitě troufnete je prosazovat i proti velkým chovatelům. Držím Vám palce.

Datum: 10.09.2009

Vložil:

Titulek: Re: chov chodského psa

Takhle. Rozhodně nepřiravuji nějaké zásadní změny v chovu (koneckonců nemám takovou pravomoc). Chov je navíc dobře a stabilně rozběhnutý. Je fakt, že vždy přemýšlím o nejefektivnějších způsobech dalšího postupu a ze svého současného (teoretického) pohledu si nějaké změny představit dokážu, ale vždy půjde pouze o (důležité) drobnosti, nikoliv nějakou revoluci. A to hlavní, pro prosazení jakýchkoliv změn je potřeba podpora, zejména na členské schůzi. Každopádně za Vaše ocenění děkuji, potěšilo mě.

Datum: 30.04.2015

Vložil: Jacík josef

Titulek: Re: chov chodského psa

potřebuji se s vámi nějak spojit NEMAM INTR.
NET. tel 604 487 777 moc děkuji

Datum: 06.07.2009

Vložil: Otomar Zalesak

Titulek: Vyber kricieho psa

Srdecne zdravym.So zaujmom som si precital vas clanok a suhlasim svami ,ze sa musi siahnut aj po zabudnutych psoch,ktory casto vyzeraju fantasticky len sa im nikdy nedala sanca.Je vela kvalitnych chodakov ktory su po zahradkach,ale aj uchovnenych ktory upadli do zabudnutia len preto ,ze majitelia nechodia na KV, alebo akcie usporiadane klubom.Drzim palce v druhom kole pri vybere kricieho psa .S pozdravom Otto a Erro Krosandra

Vložil:

Titulek: Re: Vyber kricieho psa

Děkujeme, druhé kolo bylo úspěšnější.

Datum: 13.06.2009

Vložil: https://magicinferno.webgarden.cz/

Titulek: Výstava

Ahoj Jirko, moc gratuluju Giri ke skvělému umístění .
Měj se hezky Veronika a chodská smečka Orin a Nency.

Vložil:

Titulek: Re: Výstava

Dík moc za gratulaci.

Datum: 25.04.2009

Vložil: Belinka a její smečka

Titulek: Přání k narozeninám

Ahoj Giri a páníkové, posíláme gratulaci k dnešním již druhým narozeninám vrhu A RB, hlavně teda Girince. Hodně radosti ze společných zážitků a mnoho úspěchu ve výcviku. Koukala jsem, že plánujete Lukovou, my jsme se již přihlásili, tak se tam snad uvidíme (doufám, že Belinka si nenaplánuje hárání).
Eliška

Datum: 25.04.2009

Vložil:

Titulek: Re: Přání k narozeninám

To jsme rádi, že o Vás zase slyšíme. Na narozky jsme nezapomněli a taky přejeme Belince vše nejlepší. Jinak Lukovou sice plánujeme, ale ne tu červnovou víkendovku s chodskými psy. My tam jedeme na týden až v červenci. Přemlouváme k účasti ještě Artíka. Před nedávnem zkusil obrany, zamiloval se do nich a prý mu to jde skvěle.
Napište nám na mail. Nemáme na Vás kontakt a docela nás to mrzí.

Datum: 12.04.2009

Vložil: https://www.orinbryvilsar.estranky.cz/

Titulek: Pozdrav

Ahoj posílám pozdrav Giri a mrzí mě, že není na obzoru nový článek, nebo fotky. Jsem na ní zvědavá. Jedete na nějakou výstavu , akci, či závody?
Mějte se Veronika, Orin a Nency.

Vyhledávání