Allegra Regenia Bohemia

Fórum

Vox populi, vox dei

Datum: 18.12.2008

Vložil: Eli a Beli

Titulek: Pozdrav od sestry Anabelle

Ahoj sestičko Giri a její smečko. Chceme poděkovat za gratulaci a zároveň i vám pogratulovat ke všem zkouškám. Doufám, že půjdeme do budoucna ve vašich stopách, konečně jsme našli dobrý cvičák a pustili se do práce, jen toho času není neomezeně:(. Máte moc pěkné stránky, zajímavé články a hlavně podobné názory, tak to se dobře čte:)). Přejeme hodně úspěchu do dalšího roku a hlavně hodně zdraví.

Datum: 25.01.2009

Vložil:

Titulek: Re: Pozdrav od sestry Anabelle

Jsme rádi, že o vás slyšíme. S časem je problém - z tohoto důvodu jsme v poslední době taky trochu polevili. Každopádně děkujeme za pochvalu a těšíme se na nějaké setkání.

Datum: 09.12.2008

Vložil: Evík

Titulek: pěkné video

Ahojky,
koukla jsem na to video z Vašeho cvičáku. Moc pěkné ;-) Ten NO je fakt borec...a jak skoro z místa přeskočí tu branku, to je taky super :-))) Jakobych viděla našeho nebožtíka knírka Ferdu...ten stejným způsobem taky přelézal i vyšší překážky :-)) Giri je taky šikulka. Držíma palce v dalším tréninku a do dalších zkoušek :-)
Když už jsem tu, tak přeji celé Vaší smečce krásné prožití adventu i následných svátků a dobrý start do Nového roku ;-)

Datum: 25.01.2009

Vložil:

Titulek: Re: pěkné video

Dík, jsme rádi, že ses zastavila.

Datum: 30.10.2008

Vložil: Iveta+Falko+Rex

Titulek: "Dvojitá gratulace" :-)

Gratuluji ke složení ZZO i FPr.1.

Datum: 05.11.2008

Vložil:

Titulek: Re: "Dvojitá gratulace" :-)

Díky. A držíme Radkovi v sobotu palce, ať se nedá zahanbit.

Datum: 27.10.2008

Vložil: Klarca a Bono

Titulek: gratulace

Zdravím, posílám Giri i Vám gratulaci k další složené zkoušce a taky k úspěšné klubovce. My bychom se rádi o FPr1 pokusili příští rok, Bono je šikula, ale moc nám na to už nezbývá času. Ale snad zamakáme (já si budu přát na narozeniny gumáky :o)) a vrhnem se na ty stopy víc.

Datum: 27.10.2008

Vložil:

Titulek: Re: gratulace

S Bonem by byla škoda to nezkusit. Zaujalo mě už jaks kdysi dávno psala, že stopuje tak rád, že ani nesbírá pamlsky. Takových psů není nikdy dost. Hlavně nečekej na gumáky a vrhněte se na trénink. Já byl na zkoušce v plátěnejch keckách, abych to Giri co nejvíc ulehčil, což nebyla malá oběť, protože taková mokrá mrazokaše, která ležela na polích, mi po pár krocích boty obalila. Možná to i odstůňu. Ale co by člověk pro psa neudělal :-).

Datum: 27.10.2008

Vložil: Evík

Titulek: gratulace

Ahoj Jirko, Vlasti a Giri,
srdečně Vám gratulujeme k báječnému stopařskému úspěchu. Giri je šikulka. Držíme Vám palečky a přejeme mnoho úspěchů v dalším snažení. ;-)
S pozdravem Evík, Aki a Griffča.

Datum: 27.10.2008

Vložil:

Titulek: Re: gratulace

Díkes. Zdravíme celou rodinku a věříme, že se zase potkáme na nějakém výletíku.

Vyhledávání