Allegra Regenia Bohemia

Fórum

Vox populi, vox dei

Datum: 20.10.2008

Vložil: Lucka a Bady, www.chodakpes.estranky.cz

Titulek: zdravíme

Ahojky, moc děkujem za návštěvu našich stránek...co se týče tý operace, no nejen že mi to nikdo nenabízel, ale co jsem se tak ptala, tak to ani nikdo operovat nechce, protože to nese velice nejasný výsledky...takže jsem o tom ani neuvažovala...Už mi bylo i řečeno, že s Badym je to už jen ztráta času a peněz...no realita je to dost krutá, i jsem uronila dost slz, ale když to tak vezmu kolem a kolem, tak je to vlastně pravda...ale určitě se na něj nevykašlu, budem si dělat stopičky, občas zaženem kravičky...ale tim to končí...Ale raděj k vám. Musím mooooc pogratuluvat k ZZO...já vím, je to "jen" ta jednoduchá zkouška, ale spousta pracáků, co dělaj vrcholový zkoušky takovýhle jednoduchý nemaj...a někteří by měli i dost problémy...takže ještě jednou gratulace a držíme tlapky do dalších zkoušek...mějte se fajn a zase někdy napísněte...Zdraví Luc a Báďa

Datum: 27.10.2008

Vložil:

Titulek: Re: zdravíme

Jakápak ztráta času. To by možná někteří taky řekli, když jste si Badyho brali - a kde jste dneska, že? Držíme palce a díky za gratulaci.

Datum: 12.10.2008

Vložil: Dáda a Lexus

Titulek: Gratulace

Děkujeme za návštěvu našich stránek... my víme-už jsme trapní.:-)) Ani jsme včera nestihli trošinku víc popovídat a tak je pro mě teď velkou novinkou, že už máte zkoušky ZZO úspěšně za sebou. Gratulujeme! Je fajn, že jste na ně nastoupili.:-) A také samozřejmě gratulujeme k včerejší výborné známce na výstavě. Bylo pěkné pozorovat jak Giri v řadě postupuje výš a výš. Jinak my jsme na tom byli podobně, rozhodčí si nás v začátku zasunul na předposlední místo.:-)

Datum: 14.10.2008

Vložil:

Titulek: Re: Gratulace

Dík. Představovali bychom si ještě o chlup lepší výsledek. Na druhou stranu umístění v pořadí na klubovce samozřejmě úspěch je, takže jsme vcelku spokojení.

Datum: 08.10.2008

Vložil: Lucka & Darri & Dixi

Titulek: gratulace

Gratulujeme k oběma zkouškám, jste šikovní. A hrozně moc se mi líbí fotky ze Slovinska, letos jsme tam taky byli a byly to bezpochyby ty nejlepší okamžiky tohoto roku... už se tam zase těším.
Držím vám palce do budoucna jak s výcvikem, tak výstavami.

Datum: 09.10.2008

Vložil:

Titulek: Re: gratulace

Dík za pochvalu. Fotky jsou většinou Vlasty, ale je tam i pár mých. Oba si myslíme, že fotíme líp než ten druhý a vždy když se nějaká fotka vyvede, hádáme se, kdo jí vyfotil. S tvými fotografickými kvalitami nám budeš muset dělat arbitra a rozhodnout, které jsou hezčí :-).

Datum: 03.10.2008

Vložil: Feebee

Titulek: Nazdárek :-)

Děkujeme za návštěvu na našich stránečkách :-) Mrkli jsme k vám a musíme pochválit vše - hlavně fotky ze Slovinska :-) nááádhera :-) Taky už se těšíme na další prochajdu :-) Zdravíme všechny :-)

Datum: 09.10.2008

Vložil:

Titulek: Re: Nazdárek :-)

Prochajda prý už proběhla, ale hned se těšíme na další.

Datum: 28.09.2008

Vložil: Marťa s Medem

Titulek: Chválíme až se uchválíme:-)

Ahoj :-)
Zdravím Jirku, Vlastu a samozřejmě i tu vaši ďáblici.

Moc vám závidím Váš výletek, podle náááádherných fotek soudím, že to bylo opravdi žůžo :-)Snad časem překecam rodiče(i když ty si pořád myslí, že se jejich dcera zbláznila a po kom může bejt když si štafíruje dobrovolně 50tku) :-)
Video je prímá, zasmála jsem se, jak krásně toho psa vyprovokovala a líbí se mi jak se nevzdala:)
A v neposlední řadě..další CAC..no paráda. Moc Vám to přejem. I když na tu výstavu mám došlápnuto, že jste nemohli jít bojovat s náma. Ale příště..příště už Vás výstava neomlouvá :)

Mějte se nádherně a ať se Vám pořád daří:)

Datum: 09.10.2008

Vložil:

Titulek: Re: Chválíme až se uchválíme:-)

Dík za pochvalu videa. Toho psíka jsme potkali po spoustě ušlých kilometrů a nebýt jeho, Giri by asi odpočívala. A ani to nebyla padesátka. Tu si s námi Giri zatím nezažila. Napřesrok jí má ale slíbenou od tety Marťy a kámoše Meda, tak už se teď těší :-). Zatím se oba mějte super.

Vyhledávání